Rinoplastie - cum sa ai un nas perfect

Operatie estetica la nas

In randul operatiilor de corectare sau imbunatatire a aspectului fetei, operatia de rinoplastie capata pe langa dimensiunea estetica si una ce tine de sanatate, mai precis rezolvarea dificultatilor respiratorii datorate obstructiilor nazale.

Pe intelesul tuturor, rinoplastia presupune modificarea formei sau dimensiunii nasului. Daca te hotarasti sa-ti faci o operatie de rinoplastie o sa primesti niste recomandari de care trebuie sa tii cont inainte de interventia chirurgicala, adica sa renunti la fumat, la administrarea de aspirina, vitamina E, anticonceptionale sau alte medicamente ce pot cauza sangerare sau impiedica vindecarea (hormonii steroidieni, etc).

Operatia de rinoplastie dureaza in jur de doua ore, iar procedeul propriu-zis consta in executarea unor incizii pe columela (zona vizibila dintre nari) si pe interiorul narilor, urmate de expunerea cartilajelor si a structurii osoase interne nazale, realizarea modificarilor necesare, reaplicarea pielii si montarea unei atele si a unor mese intranazale, ce au rolul de a fixa si a mentine structurile nazale in pozitia optima pentru vindecare.

De obicei, efectuarea unei astfel de operatii nu implica riscul unor complicatii, desi este posibil sa apara mici sangerari sau echimoze. Totul depinde de reactia postoperatorie a fiecaruia si, desigur, de priceperea chirurgului estetician.

Cand vorbim de echilibrul estetic al fetei trebuie sa avem intotdeauna in vedere proportiile. Orice asimetrie a partilor care alcatuiesc chipul uman devine usor vizibila si, in consecinta, atrage atentia asupra noastra. Lucru care, bineInteles ca nu ne deranjeaza, atata vreme cat nu avem nicio problema cu felul in care aratam. Nu acelasi sentiment de liniste il resimte Insa si o persoana pe umerii careia apasa greutatea unui complex de natura estetica, a carui viata sociala are de suferit din aceasta cauza.

Ti-ai facut o operatie de rinoplastie si acum te intrebi cat dureaza perioada de recuperare? Raspunsul ar fi cam doua, pana la trei saptamani, timp in care trebuie evitate activitatile solicitante din punct de vedere fizic, expunerea la soare sau loviturile asupra nasului, precum si purtatul de ochelari de orice fel (soare, vedere, 3D).

Dr. Cristian Nitescu - expert chirurgie estetica - rinoplastie - implant silicon - liposuctie - lipoaspiratie
Dr. Cristian Nitescu - expert chirurgie estetica - rinoplastie - implant silicon - liposuctie - lipoaspiratie Dr. Cristian Nitescu - expert chirurgie estetica - rinoplastie - implant silicon - liposuctie - lipoaspiratie

Dr. Cristian Nitescu

mobil +40 722.789.792


Va recomand sa urmariti si site-urile de mai jos:

DrNitescu.ro
Operatie estetica
Implanturi mamare
Lipoabsorbtie / Lipoaspiratie
Rinoplastie
Remodelare sani
Ridicare sani
Blog operatie estetica
Sanatatea TV